Cadenz Bicycles
We zijn morgen weer bereikbaar vanaf 09:00 uur | stuur ons gerust een email op info@cadenzbicycles.com

Verzendvoorwaarden

Alle verzendingen vinden plaats met DHL of PostNL. De levering wordt altijd bepaald door de beschikbaarheid. De koopovereenkomst raakt van kracht vanaf het moment dat Cadenz Bicycles aan haar voorwaarden voldoet; ze wordt pas rechtsgeldig wanneer het product afgeleverd is. In het geval van orders per telefoon, e-mail of webshop informeren we je per email over de leverdatum en ontvangst.

Alle verzendingen zijn verzekerd tijdens de periode van vervoer. Onderzoek het pakket onmiddellijk na aflevering op eventuele beschadigingen. Eventuele schade moet binnen 24 uur doorgegeven worden aan Cadenz Bicycles. Hiervan zul je een bevestiging krijgen, die je samen met het originele pakket en de kopie van de factuur naar ons toestuurt. Bel of mail ons bij voorkeur voordat je iets verstuurt: 0571-298459 of info@cadenzbicycles.com

Je fiets of frame wordt in een Cadenz fietsdoos verstuurd. Bewaar deze doos voor eventueel transport, hij is herbruikbaar. Onderdelen of accessoires worden in een verzendenvelop of in een doos verstuurd.

De verzendkosten zijn als onderstaand en de prijzen zijn inclusief verpakking:

Fiets of frameset:

  • Nederland € 30,-
  • België € 45,-

Onderdelen of accessoires:

  • Nederland € 6,95
  • België € 10,95
Cadenz Bicycles
Cadenz Bicycles