Cadenz Bicycles
We zijn morgen weer bereikbaar vanaf 09:00 uur | stuur ons gerust een email op info@cadenzbicycles.com
Expand Close

CADENZ CRD04 FRAMESET

Aerodynamisch en comfortabel: De 04 serie van Cadenz. En de keuze is aan jou: Ga je voor schijfremmen of traditionele velgremmen? Met de Cadenz CRD04 kies je voor schijfremmen, gecombineerd met sublieme rijeigenschappen. Door de iets hogere balhoofdbuis is er bij deze fiets een wat meer comfortabele zit mogelijk. Het frame is aerodynamisch vormgegeven voor een zo laag mogelijke luchtweerstand. Het tapered balhoofd zorgt voor voldoende stijheid aan de voorkant, zonder dat dit het comfort teniet doet. Zowel frame als voorvork zijn uitgerust met steekassen, voor een optimale wielpassing en stijfheid. De staande achtervork is licht gebogen om de stijfheid van de steekas achter te compenseren: comfortabel dus.
Geheel in de trend van bredere velgen en banden hebben frame en vork voldoende “clearance” voor montage van 25 of 28 mm banden. Zowel de derailleur- als hydraulische remkabels zijn volledig geïntegreerd in het frame. Vanzelfsprekend is het frame geschikt voor zowel mechanisch als electronisch schakelen.

Specificaties

Geometrie

crd04-geometrietabel

 

Geometrietekening CRB01

JOUW VOORDEEL
DIRECT CONTACT
ADVIES OP MAAT
JOUW SERVICE
5 JAAR GARANTIE
CRASH REPLACEMENT

De meest hoogwaardige fiets in zijn klasse.
We kunnen door de directe benadering een beter afgemonteerde fiets voor hetzelfde geld bieden. Wij gebruiken uitsluitend complete groepsets; dus geen mix van verschillende types remmen, derailleurs, etc. Hierdoor gedraagt de fiets zich optimaal, zoals ook de onderdelenfabrikant dit nastreeft. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Wij verkopen onze fietsen uitsluitend online. Hierdoor kunnen we niet alleen heel kostenefficient werken, maar zijn wij tevens jouw directe aanspreekpunt. Korte lijnen, heldere communicatie en snel antwoord op je vragen.

We vinden het belangrijk dat jij lekker op je fiets zit. Daarom bieden we je optioneel een Cyclefit fietsmeting aan bij aankoop van je fiets. Dit kan bij jou thuis of bij Cadenz Bicycles. Geef je keuze hiervoor aan bij het bestellen van je fiets. Kijk op de pagina van Cyclefit voor meer informatie over dit meetsysteem.
Daarnaast kennen we een “gegarandeerd lekker fietsen garantie”: Zit je ondanks een fietsmeting nog net niet lekker? Dan bieden we je de mogelijkheid om tot 2 maanden na aankoop je stuurpen om te wisselen voor een andere maat.

Niet iedereen maakt gebruik van een gratis servicebeurt die normaal gesproken aangeboden wordt bij aankoop van een fiets. Maar een ander laat zijn fiets juist graag servicen.
Bij Cadenz Bicycles koop je een fiets die perfect afgesteld is, waardoor je er zo mee wegrijdt en vele probleemloze kilometers kunt genieten van jouw aankoop. Hierdoor behoeft de fiets in de eerste periode praktisch geen service. Mocht je de fiets toch willen laten onderhouden, dan kun je natuurlijk bij ons terecht!​

Is je frame en/of voorvork gescheurd of gebroken door normaal gebruik? Wij vervangen je frame kostenloos binnen 5 jaar na factuurdatum. Lees er meer over in onze voorwaarden.

Een valpartij is altijd vervelend. Er kunnen hoge krachten op je frame inwerken en leiden tot schades welke de functionaliteit van je frame negatief beïnvloeden. Met het Crash replacement programma bieden wij je een service, waarbij je je beschadigde Cadenz frame tegen gunstige voorwaarden kan laten vervangen. In het eerste jaar na aankoop krijg je 50% korting, in het tweede jaar na aankoop nog steeds 30%.

Cadenz Bicycles
Cadenz Bicycles