Cadenz Bicycles
We zijn morgen weer bereikbaar vanaf 09:00 uur | stuur ons gerust een email op info@cadenzbicycles.com
Expand Close

ROAD

De raceframes van Cadenz Bicycles kenmerken zich door een subtiel design en een hoogwaardige afwerking. Er wordt uitsluitend Toray 700 of Toray 1000 carbon materiaal gebruikt, wat resulteert in messcherp rijgedrag en voldoende comfort. In alle fietsen wordt gebruik gemaakt van een geïntegreerd balhoofd, dat hierdoor onderhoudsarm is. De balhoofdbuis is in alle fietsen tapered (1 1/2 – 1 1/8), wat bijdraagt aan de torsiestijfheid van het frame.
Aerodynamisch: De rem- en derailleurkabels zijn volledig geïntegreerd in het frame. Dit zorgt niet alleen voor een esthetisch design, maar ook voor een optimaal aerodynamisch frameontwerp.
Compatible: Eenvoudig in onderhoud; wij kiezen voor standaard BSA (draad-) of Press Fit 86 bottom brackets. Betrouwbaar en heel eenvoudig te vervangen. Ook de derailleurpatten zijn eenvoudig uit te wisselen en los verkrijgbaar, indien er zich een schade voordoet.
Kwaliteit: Onze frames zijn SGS getest; hierdoor voldoen deze aan de meest strenge eisen in de fietsindustrie en zijn ze natuurlijk ook Europees genormeerd (EN).

Cadenz Bicycles
Cadenz Bicycles