Cadenz Bicycles
We zijn morgen weer bereikbaar vanaf 09:00 uur | stuur ons gerust een email op info@cadenzbicycles.com

Cadenz Bicycles

Cadenz is een nieuw Nederlands merk dat zich op de sportieve fietsenmarkt begeeft, gedreven door passie voor het product en topkwaliteit. Cadenz fietsen worden direct aan jou verkocht en geleverd. Wij geloven dat hierdoor een high end fiets voor iedereen bereikbaar is, maar ook dat we daardoor een fiets naar jouw smaak kunnen bouwen.

Cadenz is afgeleid van “Cadence”; trapfrequentie. Maar het staat ook voor ritme, iets wat je terugziet in het logo van Cadenz: de 5 strepen naast elkaar. Het gevoel wanneer je aan het afzien bent tijdens een klim, of tijdens een demarrage. Maar met wat fantasie zie je ook de wielen van een aanstormend peloton…

Wij willen high-end fietsen bereikbaar maken voor iedereen. De directe benadering heeft als resultaat dat we de beste fiets tegen een scherpe prijs in de markt kunnen zetten. Maar daarnaast bieden we verschillende services. Lees alles over onze beloftes. 

CADENZ BICYCLES – EARN YOUR STRIPES

PERFECTIE

Cadenz frames worden gebouwd met uiterste precisie. Elke hoek, elke ronding is nauwkeurig ontworpen om een maximale performance en een minimaal gewicht te bereiken. Wij gebruiken T700 of T1000 carbon materiaal voor onze frames.
De frames hebben een maximale interne cable routing. Dit houdt in dat kabels zoveel mogelijk door het frame geleid worden. Hierdoor is de wrijving minimaal en de aerodynamica maximaal. De frames zijn zowel geschikt voor mechanische- als electronische groepsets.
Cadenz frames zijn door en door getest en goed bevonden door SGS Taiwan. Dit is het meest prestigieuze testinstituut in de fietsindustrie. Hierdoor hebben onze frames ook alle Europese Normeringen (EN) behaald
SGS_Logo_500px_RGB

13

10

DESIGN

Cadenz kiest voor een tijdloos design: Een afwerking waar je de carbonstructuur in terug ziet, gecombineerd met minimalistische maar stijlvolle transfers: less is more.

COMPATIBILITY

Onze frames zijn gemakkelijk in montage en onderhoud. Daarom werken wij bijvoorbeeld veel met BSA bracketsystemen, zodat het verwisselen van lagers een koud kunstje is. Ook zijn derailleurpatten eenvoudig te vervangen bij schade. Geen gedoe met lagers die na verloop van tijd gaan kraken in een frame, maar beproefde technieken. Geen afhankelijkheid van duur gereedschap om je fiets te servicen.

CRB01 bracket

Stuurpen 3T

HOOGWAARDIGE AFMONTAGE

We gebruiken uitsluitend toponderdelen die we zelf geselecteerd hebben. Wij geloven erin dat je fiets het best presteert met onderdelen die goed op elkaar afgestemd zijn. Daarom mixen wij bijvoorbeeld ook geen onderdelengroepen, maar krijg je je fiets met een complete groepset. Zoals het hoort.

VAKMANSCHAP

We zijn er trots op: Onze fietsen worden in Nederland door vakmensen afgemonteerd. Wij nemen de bouw van jouw fiets namelijk heel erg serieus. Als je fiets klaar is, staat deze perfect afgesteld volgens jouw wens en jouw lichaamsmaten. Daarnaast is de fiets perfect afgesteld, zodat jij vele kilometers probleemloos kunt fietsen.

Onderhoud Cadenz

JOUW VOORDEEL
DIRECT CONTACT
ADVIES OP MAAT
JOUW SERVICE
5 JAAR GARANTIE
CRASH REPLACEMENT

De meest hoogwaardige fiets in zijn klasse.
We kunnen door de directe benadering een beter afgemonteerde fiets voor hetzelfde geld bieden. Wij gebruiken uitsluitend complete groepsets; dus geen mix van verschillende types remmen, derailleurs, etc. Hierdoor gedraagt de fiets zich optimaal, zoals ook de onderdelenfabrikant dit nastreeft. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Wij verkopen onze fietsen uitsluitend online. Hierdoor kunnen we niet alleen heel kostenefficient werken, maar zijn wij tevens jouw directe aanspreekpunt. Korte lijnen, heldere communicatie en snel antwoord op je vragen.

We vinden het belangrijk dat jij lekker op je fiets zit. Daarom bieden we je optioneel een Cyclefit fietsmeting aan bij aankoop van je fiets. Dit kan bij jou thuis of bij Cadenz Bicycles. Geef je keuze hiervoor aan bij het bestellen van je fiets. Kijk op de pagina van Cyclefit voor meer informatie over dit meetsysteem.
Daarnaast kennen we een “gegarandeerd lekker fietsen garantie”: Zit je ondanks een fietsmeting nog net niet lekker? Dan bieden we je de mogelijkheid om tot 2 maanden na aankoop je stuurpen om te wisselen voor een andere maat.

Niet iedereen maakt gebruik van een gratis servicebeurt die normaal gesproken aangeboden wordt bij aankoop van een fiets. Maar een ander laat zijn fiets juist graag servicen.
Bij Cadenz Bicycles koop je een fiets die perfect afgesteld is, waardoor je er zo mee wegrijdt en vele probleemloze kilometers kunt genieten van jouw aankoop. Hierdoor behoeft de fiets in de eerste periode praktisch geen service. Mocht je de fiets toch willen laten onderhouden, dan kun je natuurlijk bij ons terecht!​

Is je frame en/of voorvork gescheurd of gebroken door normaal gebruik? Wij vervangen je frame kostenloos binnen 5 jaar na factuurdatum. Lees er meer over in onze voorwaarden.

Een valpartij is altijd vervelend. Er kunnen hoge krachten op je frame inwerken en leiden tot schades welke de functionaliteit van je frame negatief beïnvloeden. Met het Crash replacement programma bieden wij je een service, waarbij je je beschadigde Cadenz frame tegen gunstige voorwaarden kan laten vervangen. In het eerste jaar na aankoop krijg je 50% korting, in het tweede jaar na aankoop nog steeds 30%.

Cadenz Bicycles
Cadenz Bicycles