Cadenz Bicycles
We zijn morgen weer bereikbaar vanaf 09:00 uur | stuur ons gerust een email op info@cadenzbicycles.com

In de media

Logo-Grinta

Grinta: Cadenz stelt nieuwe aeroracer voor

Grinta schreef over de onlangs gepresenteerde Cadenz CRB03. Lees het volledige artikel: http://www.grinta.be/nl/productnieuws/3669/cadenz-stelt-nieuwe-aeroracer-voor Lees verder »

cadenz-crb02-12

Review: Cadenz CRB02

Racefietsblog.nl heeft de Cadenz CRB02 eens goed getest en ook zij zijn overtuigd! Lees de review hier Lees verder »

Logo Fiets Magazine

Lezerstest in Fiets Magazine

In de jaarlijkse lezerstest van het blad Fiets Magazine mogen lezers zelf fietsen testen en hun oordeel geven. Dit wordt aangevuld met commentaar en laboratoriumtests van de redactie. Deze test was het grote debuut voor de Cadenz CRB01 (in de test nog RoadOne genoemd). Van de 11 fietsen wist ons model een zeer nette 4e […] Lees verder »

Logo NTFU

Op bezoek bij Cadenz Bicycles

Fietssport Magazine was bij ons op bezoek in het kader van “Dutch design”, maar natuurlijk ook om kennis te maken en te bekijken wat Cadenz de sportieve fietser kan bieden! Lees het volledige artikel hier. Lees verder »

RFB logo

Nieuws uit Nederland: Cadenz

Racefietsblog.nl bezocht ons op kantoor en in het servicecenter en maakte kennis met het merk Cadenz. Lees het complete artikel hier. Lees verder »

Logo MountainbikepuntBE

Uitvoerig getest: De CHT01

De redactie van de website www.mountainbike.be heeft de CHT01 eens goed aan de tand gevoeld. Het resultaat: Ze zijn overtuigd! De fiets wordt omschreven als zeer scherp sturend en een echte laagvlieger. Precies zoals we het bedoeld hebben. Lees het volledige artikel hier. Lees verder »

Cadenz Bicycles
Cadenz Bicycles